пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Свято солодкоїжок в Сокирянському ВПУ

Затребуваність професії кондитера на сьогоднішній день досить висока і стабільна не лише в нашій країні, але й за її межами. Без сумніву, жодне свято неможливо навіть уявити без торта чи солодкої випічки. 
Створювати апетитну красу для споживачів – непросте заняття, воно потребує креативності, акуратності, художнього
смаку, витривалості, тонкості, хорошої координації рухів рук, смакової пам’яті, тобто – справжнього професіоналізму.
Свідченням того, що учні групи № 39, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» в Сокирянському вищому професійному училищі, прагнуть бути майстрами своєї справи, стала виставка – продаж «Солодкий ярмарок», що відбулась 9 лютого 2016 року. 
Під керівництвом майстра виробничого навчання Кушнір Валентини Петрівни учні показали не лише вміння смачно готувати, а й творчо підійшли до оформлення та подачі готових кондитерських виробів. 
Відвідувачі ярмарки та почесні гості Рогова Алла Леонідівна (доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Вищого навчального закладу Укоопспілки Полтавського університету економіки і торгівлі, кандидат економічних наук) та Подобій Олена Валеріївна (доцент кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії Національного університету харчових технологій, кандидат технічних наук) були вражені широким асортиментом продукції, естетичним оформленням експозиції, яскравим етнічним одягом, культурою обслуговування та гостинністю. Та справжньою окрасою солодкого свята стали бісквітні троянди та тістечка «Персики» від Анни Євангелієвої, торт «Ми - випускники» від Людмили Ковальчук, мереживні пироги з маком від Олени Диміняци, десерт «Загадка» від Любові Долгої, торт «Три богатирі» від Гелич Вероніки.
Проведений захід видався цікавим та різноманітним, багатим на маленькі кулінарні шедеври. Усі вдосталь наїлись солодкого, що забезпечило чудовий настрій на весь день.

Немає коментарів:

Дописати коментар